01.04.2014, 13:33
Co potrzebujesz:
"Patrz, patrz i pokaż mi
Prawdziwą twarz teraz tutaj
Pokaż mojego upragnionego partnera
Tak abym szukać już nie musiał"
Podpowiedź Czar Miłośny: Jak każdy czar miłosny także i ten najlepiej wykonać w piątkowy wieczór. Nie czekaj w domu na to aż on lub ona zapukają do twoich drzwi. Czary miłosne mogą zadziałać, ale musisz włożyć odrobinę wysiłku w efekt. Wyjdź na zewnątrz i spotykaj się z ludźmi. Magia miłości wykona resztę za ciebie.
- Jakiś czarny materiał lub chustę
- Wodę źródlaną
- białą świecę
- Kadzidło o zapachu drzewa sandałowego
- Kocioł lub miskę
Przeprowadzenie: Połóż czarny materiał na swój ołtarz. Połóż kocioł z wodą na środku materiału. Zapal świecę i postaw po którejś stronie kotła. Nie powinny się palić żadne inne światła. Zapal kadzidło zapachowe i postaw po przeciwnej [do świecy] stronie kotła. Wymów następujące słowa:
"Patrz, patrz i pokaż mi
Prawdziwą twarz teraz tutaj
Pokaż mojego upragnionego partnera
Tak abym szukać już nie musiał"
Uspokój swoje myśli i spójrz w wodę. Popatrz głęboko przez powierzchnię. Spróbuj nie wyobrażać sobie kogoś konkretnego, pozwól, aby obrazy same napłynęły. Musisz się przygotować, aby zaakceptować to co ci się pojawi.
Podpowiedź Czar Miłośny: Jak każdy czar miłosny także i ten najlepiej wykonać w piątkowy wieczór. Nie czekaj w domu na to aż on lub ona zapukają do twoich drzwi. Czary miłosne mogą zadziałać, ale musisz włożyć odrobinę wysiłku w efekt. Wyjdź na zewnątrz i spotykaj się z ludźmi. Magia miłości wykona resztę za ciebie.
Inkwizycję czas zacząć!