araMythology
  • Forum
    • Użytkownicy
    • Ekipa
    • Pomoc
    • Chat
  • Portal
    • Panel
  • Szukaj
  • Home
  • Members
  • Help
  • Search
ParaMythology Zjawiska Paranormalne UFO i Cywilizacje Pozaziemskie Debata ufologiczna w radiu Empary Town?

• 0 głosów - średnia: 0
Debata ufologiczna w radiu Empary Town?
Overdubbed

Przybysz
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
05.10.2017, 02:54
Witam wszystkich,
pozwólcie, że przedstawiać się jednak nie będę, mam tu inne konto ale jednak przy tym wpisie chciałbym zachować względną anonimowość.
Otóż dostałem dzisiaj telefon z zaproszeniem do wzięcia udziału w debacie ufologicznej w radiu "empary town", podobno ma wystąpić również Robert Bernatowicz, co mnie szczególnie zaciekawiło, bo wg. mnie to jedna z bardziej cenionych osób na Polskiej scenie ufologicznej.
Wszystko ładnie pięknie, ale sprawdzałem już na różnych forach, na których jestem stałym bywalcem i nigdzie nic nie słyszałem o tym radiu, a co zadziwiające mają oni też rzekomo spore sumy wpłat od słuchaczy, pewne liczby wyświetleń na youtubie i skąd to się wszystko wzięło, a co najlepsze skąd w ogóle mogli wziąć mój numer skoro nigdzie go nie podawałem, trochę dziwna sytuacja dla mnie.
Także jeśli ktoś coś słyszał o tym radiu proszę o informację.
Evell

Czarownica

Administratorzy
Liczba postów: 452
Liczba wątków: 99
Reputacja: 52
05.10.2017, 10:58
Znalazłam tylko tyle: https://www.youtube.com/channel/UCdcCKor...1CBmCsi3lA
The Tarot Reader
Overdubbed

Przybysz
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
05.10.2017, 22:37 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.09.2020, 18:30 przez Marcelo.)
Pooglądałem trochę na tym kanale i faktycznie wygląda na całkiem przyzwoite radio, nawet mieli audycje z jedną osobą którą znam, Andrzejem Indrą, kupwoałem kiedyś od niego orgonity
wygląda całkiem profesjonalnie
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek
Skocz do:

Styl dostosowany przez Marcelo na bazie Emerald - Napędzane przez MyBB

Tryb normalny
Tryb drzewa